top of page

FASHION

FASHION looks zijn fantastisch om uit te voeren. Samen met een team, elk gespecialiseerd in zijn/haar vak, worden er topbeelden gecreëerd. Ik ben een echte teamplayer en ga mee op zoek naar de perfecte look aangepast aan de hedendaagse trends, modekleuren en thema van de campagneshoot. Het in beeld brengen van de unieke collectie door juiste accenten met oog op perfectie is mijn troef.

Frida%20SS18%2015_edited_edited.jpg

scroll

BEAUTY

Bij BEAUTY make-up ben ik helemaal in mijn element. Hierbij kan ik mijn creativiteit, perfectie, oog voor detail en strakke afwerking volledig in de strijd gooien.

SaraTPhotography_C4_web_edited_edited.jp

scroll

HAIR

Make-Up & HAIR gaan hand in hand. De make-up komt pas volledig tot zijn recht in combinatie met een bijhorend kapsel. Zowel voor shoots als feestgelegenheden kan je hiervoor ook op mij rekenen. Ik hou vooral van nonchalante kapsels, hier ben ik dan ook best in.

-97_edited.jpg

scroll

BRIDES

Het is steeds een eer om mijn BRIDES te laten stralen op hun grote dag. Ik vind het belangrijk om bij de proef mijn tijd te nemen om de bruid te leren kennen en aan de hand van haar wensen tot de perfecte bruidsmake-up te komen. Liever naturel of toch graag wat glamoureuzer? Ik laat je persoonlijkheid helemaal naar voor komen en streef naar fonkelende ogen en een grote glimlach van zelfbewondering.

sofie_edited.jpg

scroll

BEFORE & AFTER

Make-up is magisch! Zelfs een klein beetje make-up maakt een groot verschil. Door het camoufleren van kleine imperfecties en het accentueren van je troeven, laat ik je schoonheid volledig tot uiting komen. Elke alledaagse schoonheid kan omgetoverd worden tot een glamoureuze diva!

srgb_kwaliteit.jpg
DSC08421_edited.jpg

scroll

HALLOWEEN

1x per jaar kan ik me met HALLOWEEN op een heel ander make-up level uitleven. Zowel grime als special effects zijn mogelijk. Door gebruik van contrasten, schaduwtechnieken en andere materialen, breng ik je personage helemaal tot zijn recht. Ook voor het maken van wondes kan je bij mij terecht.

23360778_10156672331902699_997561830_n_e
bottom of page