WORKSHOP HOW TO MAKE UP.

Leer de geheimen van make-up kennen in groep tot 6 personen. Alle materiaal en professionele producten zijn voorzien. Breng eventueel eigen productjes mee, zo kan ik deze met u overlopen. Een cursus krijgt u na afloop mee.

Je leert kleurenleer toe te passen, contouring, oogmake-up, kortom alle basistechnieken om zelf aan de slag te gaan voor al uw zakelijke tot feestelijke gelegenheden.

Kostprijs : 60 EUR p.p.

 WORKSHOP HOW TO MAKE UP ONE ON ONE.

 

Bij deze privé workshop gaat mijn aandacht uitsluitend naar u. Dit om u een optimale techniek aan te leren, gefocust op uw vragen en behoeften.

Kostprijs : 80 EUR

 

 WORKSHOP HOW TO MAKE UP DELUXE.

 

Hier wordt u extra verwend met hapje en drankje EN u krijgt uw persoonlijke kwaliteitsvolle penselenset mee naar huis!

Kostprijs : 135 EUR p.p.

 WORKSHOP HOW TO MAKE UP EXPERIENCED.

 

Heb je net als ik de smaak te pakken? Dan kan je via deze Experienced workshop je skills upgraden om jezelf om te toveren tot een echte diva! Hierbij leer je bepaalde technieken aan die je in overleg met je groep wenst aan te leren zoals smokey eyes, retro make-up, orientaalse make-up, thema make-up, glamour, ...

Kostprijs : 50 EUR p.p.

 EXTRA INFO.

 

Wens je graag de tips en tricks van een professionele make-up te weten te komen? Ik heb de basisbeginselen voor u gebundelt in een duidelijke cursus met beschrijving van materiaal en producten, kleurenleer en een stappenplan . Na een korte theoretische uitleg gaat u zelf aan de slag met mijn helpende hand. Onder mijn begeleiding kleurt u  de toegevoegde facechart in gericht op uw gelaat, als geheugensteuntje voor thuis. Durf te experimenteren om tot jouw gewenst resultaat te komen. Uiteraard is al het materiaal voorzien.

Ik werk in groepen van max 6 personen zodat ik iedereen nauwgezet kan opvolgen en bijsturen.

De workshops gaan door te Merchtem, op verplaatsing is ook mogelijk mits tegemoetkoming afhankelijk van de afstand. U dient over een ruimte met helder (dag)licht te beschikken.

Dit is een zeer leuke activiteit voor een girlsdate, vrijgezellen of eens iets anders om onder familie of collega's te doen.

Workshop how to make-up